Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
KazaloPortalRegistriraj sePrijava

 

 Jenny Meade

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Jenny Meade
Posti : 1
Priljubljenost : 0
Datum registracije: : 13/03/2013

Jenny Meade Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Jenny Meade   Jenny Meade Icon_minitimeSre Mar 13, 2013 5:19 am

IME IN PRIIMEK: Jenny Meade
[You must be registered and logged in to see this image.]
STAROST: : 16
ROJSTNI DATUM: 20.4
KRAJ ROJSTVA: London
DRUŽINA: : Njen oče Mike je bil zaposlen kot glasbeni menedžer mnogim glasbenim skupinam in je dobro služil. Leta 2004 je odšel na potovanje v Španiju ter tam odkril neko zelo pomembno stvar,tako je vsaj rekel po telefonu.Tam naj bi ga umorili. V njegovem žepu so našli neko čudno številko z katero so poskušali iskati morilca,a so kasneje primer opustili. Zdaj imam sicer Jenny očima Dave, z katerim se ne razume preveč.

mama Jennifer je zaposlena kot voditeljica oddaj na tv, ne gre sicer za navadno voditeljico,saj so čarovniki oddaje pripravljali na drugačen način. Mama je Jenny vedno vzela seboj v službo , tako je vedno gledala kako mama vodi oddaje. Nazadnje se je navdušila nad tem poklicom. Leta 2007 se jo odpustili, takrat se je odločila za višjo šolo za čarovnike,kjer se je izučila za detektivko in se je zaposlila na ministrstvu za čaranje,kjer vodi preiskave umorov. Dolgo ni mogla preboleti smrti moža . Leto 2010 je bilo za njo prelomno,saj je spoznala Dava in se z njim poročila,čeprav je bila Jenny proti.

Jenny ima eno sestro , ki je njena prava sestra Taylor . Ko se je k njim preselil še Dave z petimi otroki Nadine, Ashley , Vanesso ter Jackom in Alexom se Jenny nikakor ni mogla vključiti v njihovo družbo in jih je zasovražila. Taylor se je pa z njimi hitro spoprijateljila. V hiši so stalna trenja in prepiri.
ŽIVAL: mačka Chui
BAVKAR: : smrti ljubljenih oseb
AJNEPERH:: mogočna čarovnica

ZGODOVINA
: Bila je prvorojenka ,katere sorodniki niso bili preveč veseli. Njena mama je zanosila na Bradavičarki in visoko noseća naredila maturo , nato pa se je poročila z Mikom. Oba sta najela varuško, ki je pazila Jenny medtem ko sta se onadva šolala za poklice. Ko sta dobila poklice sta se vrnila k Jenny domov. Ko je umrl Mike se je Jenny še bolj zaprla v vase. Mama pa ga ni mogla preboleti. Vse se je spremenilo, ko je še izgubila službo. Ko je domov pripeljala Dave z otroki je mislila,da bo tako dobro za Jenny, a ni bilo, saj so se vesčas prepirali. Ko je pri enajstih letih prišlo pismo iz Bradavičarke sta ga mama in oče postregla in ga skrila v naglici na podstrešje. Dave je bil pravtako čarovnik in je bil najboljši prijatelj z Mikom v času šolanja. Mama ni hotela pustiti Jenny na Bradavičarko,saj se je bala da si bo uničila življenje kot ona, ko je tam zanosila. Ko je šla kasneje Jannifer na šolanje v tujino . Dave pa je ostal z otroki so nastale težave,saj se za Nadine in Jenny sploh ni menil.

IZGLED:
: Jenny je veljala na bunkeljski šoli za eno izmed najlepših, kljub temu je bila precej sramežljiva. Z fanti se ni hotela ukvarjati, čeprav je marsikdo bil v njo zaljubljen. Njene rjave oči pritegnejo vedno največ pozornosti. Dolgi rjavi lasje dajejo videz mirnega dekleta.

ZNAČAJ
: Ko je Jenny prvič prestopila šolski prag v prvem razredu bunkeljske šole je bila precej sramežljiva,ko je videla razred in se mama ni pretirano zanimala za njo je pobegnila iz šole do avta, a je bil ta zaklenjen, zato se je skrila v grm. Veljala je za glavno lepotico na šoli ter pravo čudakinjo. Z nikomer se ni družila in vedno je bila v svojem svetu. V petem razredu je bila res že prava lepotica,kar je rekel tudi marsi kateri učitelj. Tako so njene sošolke bile ljubosumne in so se začele norčevati iz nje ter ji zbijati samozavest, ki jo je kazala. Jenny si je želela vpisati na drugo šolo,a ji niso dovolili.Potem ji je umrl še oče na katerega je bila navezana . Otroci v šoli so se norčevali iz njej in to ji je pustilo posledice. Kasneje je še mama izgubila službo, za kar je izvedela spet cela šola. Pustila se je poniževati in ni rekla ničesar, vse do zadnjega razreda ko je spoznala, da tako več ne gre. Začela se je upirati v šoli, z učitelji se je kregala, špricala šolo. Ko je še mama privlekla k hiši Dave in njegove otroke z katerimi se ni razumela je pobegnila od doma v lokal, kjer se je izdajala za starejšo, da so ji dovolili alkohol. Ko so jo vrgli iz lokala jo je zbil neznanec . V bolnišnici so jo hitro pozdravili na srečo ji ni bilo nič hujšega. Mama jo je takrat napotila k psihologu, da bi se z njo pogovoril,a je medtem ko je šel psiholog po kavo pobegnila skozi okno njegove pisarne. Čez leto dni ko je bila stara 16 let je našla na podstrešju pisma iz Bradavičarke naslovljene na njo, katere ni nikoli dobila, saj sta jih starša očitno skrivala. Ko je prebrala pisma je bila zmedena kako je lahko čarovnica, ko pa ne zna niti enega lažjega uroka. Pisma je odnesla v svojo sobo, kjer so jih odkrile polsestre ter ji pokazale staršema . Mama je hotela pojasniti stvar Jenny ,a je to vse skupaj poslabšalo. Jenny je jezna spakirala naskrivaj stvari ter prvega septembra ušla na vlak za Bradavičarko, doma pa pustila sporočilo, da je naj nikakor ne iščejo in da se ne nikoli ne bo več vrnila domov, kar je mislila resno. Njena največja dragocenost je mp3 predvajalnik, ki ga je dobila od posebne prijateljice in ga vedno nosi z seboj.
Zgodovina:Bila je prvorojenka ,katere sorodniki niso bili preveč veseli. Njena mama je zanosila na Bradavičarki in visoko noseća naredila maturo , nato pa se je poročila z Mikom. Oba sta najela varuško, ki je pazila Dale medtem ko sta se onadva šolala za poklice. Ko sta dobila poklice sta se vrnila k Dale domov. Ko je umrl Mike se je Dale še bolj zaprla v vase. Mama pa ga ni mogla preboleti. Vse se je spremenilo, ko je še izgubila službo. Ko je domov pripeljala Dave z otroki je mislila,da bo tako dobro za Dale a ni bilo, saj so se vesčas prepirali. Ko je pri enajstih letih prišlo pismo iz Bradavičarke sta ga mama in oče postregla in ga skrila v naglici na podstrešje. Dave je bil pravtako čarovnik in je bil najboljši prijatelj z Mikom v času šolanja. Mama ni hotela pustiti Dale na Bradavičarko,saj se je bala da si bo uničila življenje kot ona, ko je tam zanosila. Ko je šla kasneje Jannifer na šolanje v tujino . Dave pa je ostal z otroki so nastale težave,saj se za Nadine in Dale sploh ni menil.

Nazaj na vrh Go down
KLOBUK IZBIRUH

KLOBUK IZBIRUH


Posti : 117
Priljubljenost : 4
Datum registracije: : 25/01/2012

Jenny Meade Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jenny Meade   Jenny Meade Icon_minitimeSre Mar 13, 2013 5:28 am

''PIHPUFF!''
je zakričal Izbiruh, pri mizi rumenih pa se je razlegel glasen aplavz.

_______________________________________
KLOBUK IZBIRUH.
Nazaj na vrh Go down
 
Jenny Meade
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: life always dumps something in your lap ::  :: Učenci-
Pojdi na: